Trading CDs.... Original and Bootlegs

Συντονιστής: KISS ARMY TEAM

Άβαταρ μέλους
By alexakiss
#24145 Καλησπέρα φίλοι και αδερφοί KISSarmyτες. Καιρό έχω να γράψω θέμα εδώ, κίνηση μεγάλη δεν υπάρχει, αλλά αφού εδώ έίναι το KISS σπίτι μας λέω να συνθέσω αυτό το τόπικ.
Εδώ και καιρό λοιπόν (περίπου 1 χρόνο) όποτε πάω στα Saturn και επισκεφθώ το μουσικό τμήμα του καταστήματος πάντα ρίχνω ματιές στην αγαπημένη μας μπάντα. Έτσι να δω τι παίζει. Βέβαια μου λείπει και το You Wanted The Best... You Got The Best!!! από την συλλογή μου αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία :lol: Εκεί που δεν το περιμένει κανείς βρίσκει όμως και καλούδια που δεν τα έχει. Και βρήκα αρκετά τελευταία που δεν τα είχα. Και έδωσε ο ύψιστος και είχα και λεφτά πάνω μου και τα αγόρασα αυτά τα καλούδια. Όλα Bootlegs εννοείτε. Έχουν ως εξής λοιπόν:

Ritz On Fire

Είχα γράψει τόπικ για αυτό και φαίνεται είναι αρκετά γνωστό για να περάσει απαρατήρητο. Δεν χρειάζεται να πω και πολλά...

Agora Ballroom 1974

Η Χρονολογία του είναι αυτή που αναφέρετε (προφανώς) Είναι οι KISS στα μπουσουλήματα τους να το πω απλά. Είναι Broadcast από το Cleveland, περιλαμβάνει διπλό κομμάτι μέσα, και έχει σαν μπόνους την συνέντευξη του Gene στον Μάικ Ντάγκλας, και την ερμηνεία του Firehouse μετά την συνέντευξη. Καλό αρκετά.

The Rockin' Roots Of KISS: Charlote 1985

H φάση είναι Asylum. Άκυρο εξώφυλλο με το θέμα (Μια φωτογραφία του 2004 έχει το κουτί απέξω) Ο ήχος είναι ποιο bootleg φάση, και έχει ένα καλό αρκετά σετλιστ. Τσουχτερή τιμή (16 ευρώ) Για την ποιότητα ήχου που προσφέρει αλλά σε κάθε περίπτωση είναι KISS δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή. Όχι τέλειο αλλά όχι και πολύ κακό. Παλεύετε. Σίγουρα θα υπάρχουν άλλα bootlegs με χειρότερο ήχο.

The Fresno Broadcas: Central Valley 1979

Αχ Dynasty... Είσαι ο δίσκος από τα 70's που πολλοί μπορούν να ζήσουν χωρίς να τον ακούσουν. Παρόλα αυτά στην περιοδία όπως ακούγεται και στο δισκάκι δηλαδή ακούμε λίγο ποιο καλό ήχο. Εχει και λίγο σόλο δόση μέσα οπότε το πράγμα γίνεται νοστιμότατο. Ο ήχος του συμπαθητικός. Ομολογώ να πω ότι δεν το περίμενα δαύτο. Προτιμώ όμως να δω το live στο Largo του 1979 από το να το ακούσω (γιατί υπάρχει και εικόνα)

Crazy Nights: The Legendary Radio Broadcasts

Εντυπωσιακό να δεις συλλογή με 4 CD. Φυσικά ανοίκει στην κατηγορία άκυρο εξώφυλλο ΚΑΙ αυτό. 4 δισκάκια λοιπόν σε μια συσκευασία δεν τα βλέπεις κάθε μέρα. 3 διαφορετικές συναυλίες. Μία το 1980 μία το 1988 και μία το 1992 (η οποία είναι σε δύο CD) Καλά πραματάκια εδώ. Ο ήχος μάρεσε σε όλα και μπορώ να πω ότι γέλασα με το la bamba που παίζουν γιατί ή τελευταία συναυλία είναι στο Μπουένος Άιρες. Δεν το έχω ακούσει ακόμα καλά για να το κρίνω (πρέπει να παίξει λίγο ακόμα στα αφτιά μου για να πάρω μια ποιο στρογγυλή γνώμη) αλλά με το δείγμα που πήρα μπορώ να πω ότι άξιζε την αγορά του. Απευθύνετε όμως σε 80's φανς των KISS. Χάιλαϊτ ότι στην συναυλία του 1980 είχε το Is that you? Μέσα, και στο 1988 τρακάρουμε πάνω στα no, no, no, Bang bang you και Reason to live. Μust δίσκος για τον λάτρη του crazy (crazy) nights Χάρη το εν λόγω δισκάκι :lol: Αυτά....

Δεν τα είχα ξαναδεί πάντως και δεν περίμενα να δω τέτοια δισκάκια από την αγαπημένη μας μπάντα. Έκανα και μια έρευνα στο Deezer και είδα ότι είχε και άλλα τέτοια άλμπουμ ο κατάλογος τους. Ενδεχομένως να δω και άλλα στο μέλλον. Μέχρι τότε αν τα εχετε ακούσει η δει κάπου και εσείς εδώ, η αν θέλετε να πείτε οτιδήποτα επί του θέματος ρίξτε και σεις απόψεις....

Υ.Γ) Ενδεχομένως να έχω ξεχάσει ένα άλμπουμ αλλά αυτήν την στιγμή δεν θυμάμαι γιατί μόλις έφαγα. Αν το δω θα επανέλθω με νέο ποστ.