Συζητήσεις με ότι έχει να κάνει με το Greek KISS Army

Συντονιστής: KISS ARMY TEAM

Άβαταρ μέλους
By alexakiss
#24114 Τι κάνετε παιδιά; Από ότι είδα δεν το πόσταρε κανείς. Είχα πάει και το είχα δει αλλά για λόγους Ροκαβάρια δεν το πόσταρα έγκαιρα. Καλό να βλέπεις στην μεγάλη οθόνη την αγαπημένη σου μπάντα. Το σέτλιστ καλό (περιόδου 2014-2015 που είδαμε KISS στην γηραιά ήπειρο) και σχετικά ψόφιο κοινό στην συναυλία (προς έκπληξη μου στην αίθουσα υπήρχε κόσμος και ξεσηκωμός) Θα ήθελα να είχε όμως λίγο ποιο δυνατό ήχο από το συνηθησμένο σινεμάδικο αλλά και να ήταν (γιατί όχι) 3D. Επί ευκαιρίας να ρωτήσω: Παίκτηκε και στην Ελλαδίτσα μας η εν λόγω παράσταση; Μάθατε τίποτα; Κανείς από τους φίλους μου δεν ξέρει για αυτό ερωτάω. Επί ευκαιρίας να πω ότι αν οι KISS νομίζουν ότι ακυρώνοντας τις ημερομηνίες και παίζοντας την ταινία αυτή ότι μπάλωσαν την τουρνέ τότε είναι μεγάλη λουστιά εκ μέρους τους... Αλλά τέλος πάντων να έχουν χάρη που τους αγαπώ τους σκατόγερους :lol: :lol: :lol: αν το είδε κανείς κλπ ας πει την γνώμη του.
Άβαταρ μέλους
By Ace_Nek
#24115 Γειά σου Αλέξη. Παίχτηκε και στη Βιέννη που είμαι τώρα αλλά δεν είχα παρέα και βαρέθηκα να πάω. Στην Ελλάδα από όσο γνωρίζω δεν παίχτηκε και είναι κρίμα που δεν βρέθηκε μια εταιρεία διανομής να το πάρει. Προφανώς πιστεύανε ότι δε θα βγάζανε φράγκα από μια μέρα.
Άβαταρ μέλους
By alexakiss
#24116 Α και εγώ μην φανταστείς μόνος μου πήγα :lol: Μεταξύ μας δεν νομίζω να πηγαίνανε και πολλά άτομα να το δουν στην Ελλάδα αλλά δεν πειράζει. Καλό σε γενικές γραμμές πάντως. Να δούμε αν θα βγει σε DVD/Blu Ray
Άβαταρ μέλους
By Ace_Nek
#24117 Ο βασικότερος λόγος που δεν πήγα ήταν για το ίδιο το show. Vegas 2014...ok. Ας ήταν κανένα καταχονιασμένο 70's ψηφιακά remastered και θα πήγαινα και όρθιος.
Άβαταρ μέλους
By alexakiss
#24118 Κατάλαβα. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμο για Digital Download. Λογικά θα το δούμε και σε DVD η στο νεκρό εδώ και πολλά χρόνια KISSOLOGY 4 (αν όταν και άμα βγει ποτέ)
Άβαταρ μέλους
By ChrispAceFrehley
#24119 εδω δεν εδινα ουτε μια πιθανοτητα να παιχτει.Εσεις στα ξενα θα δειτε κανα καλο λαιβακι?
Άβαταρ μέλους
By Ace_Nek
#24120 Ac/Dc πριν ένα μήνα περίπου δεν πήγα γιατί θεώρησα χάσιμο χρημάτων να ακούω τον Axl να τσιρίζει. Τελικά έπεσα 100% έξω, καθώς από το youtube βλέπω ότι ο τύπος τα λέει μια χαρά και οι υπόλοιποι απλά τα σκοτώνουν. Τι να πεις;
Είχε Maiden προχτές επίσης δεν πήγα. Εισητήριο 125€ (festival) και Open Air (έβρεξε το κώλο του τελικά). Μέχρι που το εκκενώσανε γιατί φοβήθηκαν τις καταιγίδες.
ZZ Top Ιούλιο τους χάνω επείδη θα είμαι Ελλάδα.
Σεπτέμβρη λέω να πάω Steel Panther και 3 Doors Down (με προτεραιότητα στους Steel Panther).
Άβαταρ μέλους
By admin
#24122 Αδερφέ που Steel Panther????
Άβαταρ μέλους
By Ace_Nek
#24123 26/09/2016 Βιέννη. Οργώνουν στη κυριολεξία την Ευρώπη (να τα βλέπουν μερικοί μερικοί). Μάντεψε που δε θα πάνε...
http://steelpantherrocks.com/tour/